2a divisió FEF

Un camp per a valents

2a divisió B. L’Olot visita el Nou Castàlia per enfrontar-se al Castelló i la seva afició, que gairebé sempre omple les graderies amb 10.000 espectadors. Els olotins buscaran ser protagonistes

L’Olot visita el Nou Castàlia per veure’s les cares amb el Castelló (19 h). L’equip de la Garrotxa juga en un dels estadis de la categoria on es viu un ambient més espectacular, i és que gairebé en tots els enfrontaments com a local, l’estadi castellonenc s’omple amb gairebé 10.000 espectadors, una olla de pressió per al rival, però també per als locals, que si no agraden als seus exigents seguidors noten també la pressió: “No pensem gaire en tot això sinó a fer bé les coses per vèncer. Evidentment, si es posen nerviosos o l’afició està neguitosa perquè no aconsegueixen manar en el marcador o en el joc, millor”, comenta el tècnic de l’Olot Raúl Garrido, que afegeix: “El Castelló és un rival molt complicat i té una gran plantilla. Tenen l’objectiu ambiciós d’estar a prop del play-off o de disputar-lo i sabem que serà complicat guanyar. Tot això i l’escenari del duel ha de ser un al·licient més i una motivació afegida.”

En les tres primeres jornades, el Castelló ha mantingut un onze amb jugadors que el curs passat ja van arribar al club, tot i que aprofitant el mercat d’estiu han injectat experiència i qualitat a la seva plantilla. “Han adaptat més el bloc a tot allò que vol el tècnic. Tenen un plantilla molt completa amb futbolistes d’experiència contrastada”, diu el tècnic valencià.

Retrobament amb Alfredo

Tot i que en els primers compassos de la lliga no ha tingut gaire protagonisme –ha participat en un partit i ha acumulat 17 minuts de joc–, el matx entre el Castelló i l’Olot servirà com a retrobament d’Alfredo amb els seus excompanys. L’extrem format a les categories inferiors del club olotí va fitxar pels castellonencs el passat juliol buscant fer un pas més en la seva carrera en una entitat clàssica del futbol estatal amb recorregut i marge de creixement. “Vam treballar per tal que fos un jugador millor i serà bonic veure’l de nou. És una excel·lent persona però espero que estigui quiet a la banqueta”, declara amb un somriure sota el nas Raúl Garrido, conscient de la qualitat del seu exfutbolista.

Per al partit, l’Olot recupera Masó, que ha deixat enrere la lesió que li va fer perdre’s l’últim duel a casa contra el Lleida, però no encara Blázquez.

LA PRÈVIA

El Castelló té una gran plantilla i l’objectiu ambiciós d’estar a prop del ‘play-off’ o de disputar-lo. Serà complicat guanyar
Si es posen nerviosos o l’afició està neguitosa perquè no poden manar, millor
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)