1a femenina

Cinc minuts de crisi

1a divisió femenina. Una mala sortida del descans provoca una contundent derrota de l’Espanyol, la segona de la temporada

ESPANYOL 0 VALÈNCIA 3

ESPANYOL:Mimi, Vergés, Soldevila (Brenda, 68’), Inés, Baudet, Letti (Ayaka, 45’), Eli, Dulce, Débora (Julve, 57’), Alvarado i Paula Moreno (Yiyi, 53’).VALÈNCIA:Vreugdenhil, Coleman (Curtin, 76’), Sandra, Mari Paz (Bonsegundo, 73’), Carol (Gio Carreras, 73’), Berta, Viola, Natalia Gaitán, Bea, Cubedo i Asun (Nicart, 64’).GOLS:0-1 (51’) Carol. 0-2 (56’) Asun. 0-3 (68’) Coleman.ÀRBITRA:Zulema González.T.G.:A la local Inés, i a la visitant Carol.PÚBLIC:Uns 800 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.COMENTARI:L’Espanyol va sumar la segona derrota del curs (de dos partits) després de caure amb contundència a casa contra el València. El conjunt de Salvador Jaspe va mantenir el xoc igualat durant el primer temps, tot i que Coleman va obligar la portera Mimi a intervenir en els instants inicials de l’enfrontament. Les locals es van poder avançar en dues ocasions clares abans de la mitja part, però ni Eli ni Alvarado van poder encertar amb el gol malgrat quedar-se molt a prop. En el segon temps, el València va posar les bases de la seva victòria amb dos gols en cinc minuts només tornar dels vestidors. Carol va rematar al fons de l’escaire una pilota morta dins de l’àrea després de dues aturades de la defensa periquita. Poc després, Asun va culminar la seva internada dins de l’àrea amb un xut sec pel pal curt ben ajustat, impossible per a Mimi. I la sentència va arribar a 22 minuts per acabar el xoc amb una passada a l’espai que Coleman va aprofitar per batre la portera de l’Espanyol.