2a divisió FEF

L’Olot augmenta el prestigi

A l’alça. La victòria contra el Nàstic, la tercera del curs, permet als garrotxins instal·lar-se en la zona mitjana de la taula i situar-se a la mateixa distància del descens que del ‘play-off’, cinc punts

L’Olot va aconseguir contra el Nàstic una victòria balsàmica i de prestigi. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido van recollir els fruits del bon treball de jornades anteriors, en què havien fet un bon joc però no havien obtingut bons resultats –encadenaven quatre partits sense vèncer, amb tres empats consecutius–. Competir cara a cara i superar un dels gegants del grup tercer, per història, pressupost i plantilla, encara que no passi un bon moment classificatori, és una injecció de moral per a qualsevol equip, potser el punt d’inflexió que busca l’Olot per a la fi fer el pas endavant que desitja.

Els de la Garrotxa, com ja van fer el curs passat, han assegurat la seva porteria i després de deu jornades han encaixat només vuit dianes, i s’han convertit en el quart equip que menys en rep, al darrere del Lleida Esportiu (6), l’Andorra (6) i el Sabadell (7). El bon bagatge defensiu és una bona arma per afrontar la manca d’efectivitat de cara a gol, i és que els olotins són el segon conjunt menys realitzador, també amb vuit dianes com el València Mestalla i l’Oriola, i només superats pel Badalona (6), un fet que demostra la gran rendibilitat que tenen amb cada gol que fan.

El municipal, un fortí

L’Olot ha aconseguit tres victòries en deu jornades de lliga, totes davant la seva afició –contra l’Ebre (1-0), el València Mestalla (1-0) i el Nàstic (2-1)–, a més d’empatar contra l’Espanyol B (1-1). L’actual líder, el Lleida Esportiu, és l’únic equip que ha superat els garrotxins al municipal, un estadi que els de Garrido han apuntalat en una última sèrie de set punts sumats dels darrers nou en joc. La solidesa del bloc olotí augmenta a mesura que passen les setmanes i en l’horitzó ja hi ha l’Eixea (diumenge a les 12 h), en el qual l’adaptació al medi i a un terreny de gespa artificial tornaran a posar a prova l’equip dels volcans.

1. Eixea 11 punts
2. Barça B 11
3. Andorra 11
4. La Nucia 11
5. Atlètic Llevant 10
6. OLOT 10
7. Lleida Esportiu 10
8. Castelló 8
9. Espanyol B 8
10. Ebre 8
11. Sabadell 8
12. Vila-real B 7
13. Hèrcules 6
14. Cornellà 5
15. LLAGOSTERA 5
16. Nàstic 5
17. Oriola 4
18. València Mestalla 3
19. Badalona 2
20. AE Prat 1

EL BALANÇ

L’Olot és el quart equip que menys gols rep (8), però el segon que menys en fa (8)

DELS MILLORS LOCALS

Els garrotxins han sumat el 77% dels punts totals (10 de 13) jugant al municipal
Patrocini

Carles Mas es rescabala del tot

El futbol sempre dona una altra oportunitat i Carles Mas n’és conscient. Després de cometre un error defensiu en el gol de l’Espanyol B, el banyolí va sortir de l’onze inicial per primera vegada aquest curs en el següent partit contra el Badalona. De nou titular contra el Nàstic, el central va fer de xilena el gol del triomf olotí en el minut 78: “Sempre s’ha de mirar endavant. Hi ha jugadors a l’equip que han tingut menys oportunitats que jo i no em puc queixar de res. Estic content de contribuir en la victòria amb el gol”, deia a la conclusió del matx Carles Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)