2a divisió FEF

L’Espanyol continua en caiguda lliure amb la setena derrota

Sense opció. L’equip de Jaspe torna a enfonsar-se en la segona meitat

RAYO 2 ESPANYOL 1

RAYO VALLECANO:Larqué; Camila Sáez, Andújar, Eva Alonso, Auñón, Carla Guerrero, Paula (Bulatovic, 63’), Pilar García, Sheila (Yael Oviedo, 77), Iris (Lucía Sánchez, 90’) i Oriana Altuve (Ruth Bravo, 81’).ESPANYOL:Janet; Elba, Inés (Letti, 60’), Soldevila, Ayaka, Katherine (Ainoa Marín, 81’), Torrodà, Julve (Yiyi, 70), Débora, Paloma (Baudet, 65’) i Eli del Estal.GOLS:1-0 (12’) Altube, de penal. 1-1 (25’) Paloma. 2-1 (78’) Eva Alonso.ÀRBITRE:Díaz García.T.G.:A les locals Altube i Bulatovic; a les visitants Débora, Soldevilla, Letti i Baudet.COMENTARI:Tenir la zona de permanència a cinc punts no seria un gran problema si el bagatge de l’Espanyol no es reduís a tan sols un punt en vuit jornades. L’equip de Jaspe va donar senyals de millora, sobretot en el primer temps, però va rebre la setena derrota de la temporada en un xoc en què el Rayo va poder marcar abans i engreixar el seu compte. El xoc va començar de la pitjor manera possible, ja que una caiguda a l’àrea d’Iris va suposar el penal convertit per Altube i la diana del Rayo en el minut 12. Sorprenentment, les visitants es van refer del gol i van aconseguir empatar mitjançant Paloma, que va atacar, amb encert, una centrada de Débora. En el segon temps, el Rayo va dominar el partit: va marcar un gol anul·lat per l’àrbitre, va enviar una pilota al travesser i va anotar el definitiu a dotze minuts per acabar.