2a divisió FEF

Mal menor per a Eloi Amagat

2a divisió B. El migcampista de l’Olot no té cap lesió als lligaments i només presenta signes inflamatoris a causa d’una contusió òssia

L’Olot i concretament Eloi Amagat poden respirar tranquils després que les proves mèdiques descartessin que el migcampista tingui una lesió greu al genoll dret. El gironí s’ha escapat de qualsevol afectació als lligaments, el menisc o el cartílag, i té una contusió òssia que l’obligarà a estar-se unes quatre setmanes de baixa.

Eloi va haver d’abandonar el terreny de joc en el minut 18 del matx que els garrotxins van disputar al municipal contra el Prat amb símptomes de dolor evidents, cosa que va fer témer que tingués una lesió greu que el pogués apartar diversos mesos de la competició. L’exjugador del Girona i el Llagostera és una peça important en els esquemes de joc del tècnic, Raúl Garrido –ha jugat en nou de les dotze jornades de lliga i ha acumulat 639 minuts–, però per culpa de la lesió es perdrà, com a mínim, els enfrontaments contra el Vila-real B, l’Atlètic Llevant, l’Hèrcules i l’Oriola. Segur que el migcampista s’ha posat entre cella i cella estar recuperat per al partit al camp del Llagostera, el 14 de desembre, o la primera eliminatòria de copa, prevista per al 18.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)