2a divisió FEF

El Llagostera visita un fortí

En bona dinàmica. Els gironins visiten el camp de la Nucia (17 h), que encara no ha perdut com a local, amb l’objectiu d’encadenar el quart partit sense perdre per primer cop aquest curs

El Llagostera tindrà avui a les cinc de la tarda l’oportunitat d’encadenar per primera vegada aquesta temporada quatre jornades sense conèixer la derrota, després de quedar-se amb la mel a la boca la setmana passada contra el València Mestalla al municipal (1-1). Els d’Oriol Alsina volen fer el pas definitiu que els confirmi com la revelació de la temporada i per això hauran de superar un altre dels equips que ve de tercera, la Nucia, amb el hàndicap afegit de fer-ho en un camp completament diferent al seu, gran i de gespa natural. “Al final estem sumant més o menys el mateix a casa que a fora i és perquè som un equip camaleònic que ens podem adaptar a totes les circumstàncies. Amb el que hem d’estar més al cas és de tenir més la pilota, perquè si no ens podem tornar bojos corrent-hi al darrere”, destaca el tècnic Oriol Alsina, que tot i les similituds amb el camí dels dos equips marca distàncies entre el conjunt valencià i el seu: “Som diferents perquè ells, amb més recursos, han fet un equip amb jugadors amb molta experiència, fins i tot a segona A, mentre que nosaltres hem apostat per jugadors que venen de baix.”

El que està clar és que sumar al Camilo Cano no serà un objectiu gens fàcil, i és que el conjunt valencià és un dels millors locals de la categoria després de no perdre cap partit dels set que ha jugat a casa –quatre victòries i tres empats. “És un equip amb grans individualitats, com Fofo que el coneixem bé de quan va estar amb nosaltres a segona A. Però la seva gran virtut és el bloc, que els fa ser un equip molt segur en defensa i encaixar pocs gols. A més, a partir de tres quarts de camp tots els jugadors tenen molta qualitat per generar perill del no res”, analitza el tècnic llagosterenc, que continua sense moure’s del discurs d’anar partit a partit: “Guanyant ens podem acostar més a la zona alta però la nostra prioritat continua sent sumar cada setmana perquè encara ens queda molt camí per aconseguir la permanència.”

Amb vista al partit d’avui, a més de les baixes de llarga durada Alsina tampoc podrà comptar amb el porter Carles Santaló, amb unes molèsties a l’espatlla. Torra ocuparà el seu lloc.

LA PRÈVIA

La Nucia és un equip amb grans individualitats, però la seva gran virtut és el bloc, que els fa ser un equip molt segur en defensa
Som camaleònics i ens adaptem a tots els camps. Només haurem d’intentar tenir més pilota
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)