3a divisió FEF

La Unió, davant una oportunitat d’or

3a divisió. El Figueres visita l’Igualada (a les 18 h), el cuer, amb l’objectiu de catapultar-se en la classificació

El Figueres visita avui el camp de l’Igualada, el cuer de la classificació (a les 18 h). L’equip dirigit per Javi Salamero té al davant una oportunitat única per deixar de mirar d’una vegada per totes la part baixa de la taula i catapultar-se al bell mig d’aquesta. Els figuerencs, que actualment són catorzens amb un marge de nou punts respecte al Sants, el primer dels dos equips que baixaria directe a primera catalana, aspiren a encadenar nou punts de nou de possibles gràcies a la victòria sense suar contra un Reus retirat de la competició i la Pobla de Mafumet (2-1) en l’última jornada. El bon grapat de punts permetria a la Unió anar de vacances amb més tranquil·litat i afrontar el primer partit de l’any contra el Peralada, a més de tota la segona volta, amb la màxima ambició.

L’Igualada és últim amb onze punts, els que ha sumat amb les victòries contra el Reus –com la resta d’equips del grup–, el Manresa (3-0) i l’Hospitalet (3-4), a més dels empats contra l’Europa i el Vilassar (1-1), precisament en la darrera jornada. Els de Moha El Yaagoubi han sumat dos punts dels últims divuit en joc i aprofiten les possibilitats per aconseguir la permanència.

Per al matx, el tècnic del conjunt figuerenc, Javi Salamero, no podrà disposar de Carles Coto i Marc Gelmà, que va tenir una recaiguda durant l’aturada de la competició, ni d’Abel Fàbregas i Duba, que també es van lesionar durant el període de parèntesi en la lliga.

L’EXPECTATIVA

El Figueres té ara un marge de nou punts respecte al descens i aspira a eixamplar-lo més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.