2a divisió FEF

La batalla per la pilota

2a divisió B. L’Olot rep el Barça B en l’últim partit d’un any històric per al club. Després de sumar un sol punt dels últims nou, els olotins han de vèncer si no volen perdre de vista la zona noble

L’Olot rep la visita de l’imponent Barça B (avui a les 17 h, per Esport3). Imponent per la qualitat de la seva plantilla i els diners que el club blaugrana hi destina –i destina també a tot el futbol de base–, però en cap cas inabastable per a un Olot que camina amb pas ferm per una filosofia única amb punts en comú amb la del Barça. La lluita per la possessió de la pilota entre dos equips que es troben còmodes amb ella serà un dels punts més interessants en l’últim duel del 2019. “El Barça B és dominador sempre i ho sabem. Intentarem disputar la pilota i a veure quin dels dos equips pot ser més efectiu. Estic convençut que competirem al màxim”, analitza el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.

El Barça B arriba a la Garrotxa després d’encadenar deu jornades sense perdre –quatre victòries i sis empats– i instal·lat en la cinquena posició, a només dos punts del play-off d’ascens. “Tenen grans individualitats, amb jugadors que acabaran a primera o a segona tots. Hem de mostrar una gran versió i mantenir un equilibri mental. Ni abans érem els millors ni ara, per perdre tres partits, els pitjors”, diu el tècnic valencià de l’Olot.

Després de sumar un sol punt dels últims nou en joc –empat al camp de l’Hèrcules (0-0) i derrotes contra l’Oriola (0-1) i el Llagostera (1-0)–, els olotins han de ser ambiciosos i sumar els tres punts si no volen perdre de vista la part noble de la taula. Per al matx, Garrido tindrà les baixes dels sancionats Arnau Comas i Xumetra i del lesionat Blázquez.

LA PRÈVIA

El Barça B sempre és dominador i ho sabem. Intentarem disputar la pilota i a veure quin dels dos equips pot ser més efectiu
És un rival amb grans individualitats i amb jugadors que acabaran a primera o a segona tots
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)