El Banyoles no pot i sucumbeix al Narcís Sala

3a divisió. L’equip del Pla de l’Estany malbarata les oportunitats que té al primer temps i acaba superat per un expert Sant Andreu que dorm i liquida l’enfrontament al segon temps

SANT ANDREU 2 BANYOLES 0

SANT ANDREU:Craviotto, Llamas, Oumar, Noguera, Roger, Alcover, Jaume (Terrats, 74’), Sergi Serrano, Josu, Juanan (Franco, 90’) i Elhadji (Laro, 81’).BANYOLES:Bartrina, Genís, Nil, Ferru, Pol, Bech, Toni Güell (Cristian, 74’), Moha, Henry, Andreu (Majó, 69’) i Adrià Casanova (Mercader, 74’).GOLS:1-0 (8’) Alcover. 2-0 (56’) Sergi Serrano.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:al local Juanan; als visitants Moha i Andreu.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al Narcís Sala.

El Banyoles no va ser capaç de competir al Narcís Sala. L’equip del Pla de l’Estany va sucumbir a l’experiència, les taules i veterania del Sant Andreu, que va emportar-se un partit que va quedar liquidat als primers compassos de la segona meitat. I és que al minut 56, els locals van marcar el 2-0, que va ser una muntanya per a un Banyoles que no va poder ja ficar-se en el matx.

I això que a la primera meitat va generar diverses situacions per marcar i canviar l’esdevenir del partit. Tot i això, l’enfrontament ja se li va posar difícil quan en el minut 8 va veure’s per sota en el marcador amb un gol d’Alcover que va avançar els quadribarrats amb un xut col·locat des de fora l’àrea. Va ser després quan l’equip orientat per Adam Fontes va treure el cap i va arribar a porteria contrària amb perill, però va perdonar i va acabar pagant. És després del descans quan va arribar la sentència; de nou Ton va servir ràpid una falta a la medul·lar trobant Sergi Serrano que va fer el segon definitiu. Malgrat la desfeta, el Banyoles acaba l’any en la meitat de la taula.

El futbol és bagatge i experiència i com més partits d’aquests jugues, millor els sap afrontar