2a divisió FEF

Contra massa adversitats

2a divisió B. El Llagostera perd al camp d’un Espanyol B en estat de gràcia que encarrila el partit només de començar i que, ja al final, talla en sec l’intent de remuntada dels gironins

espanyol b 3 llagostera 1

ESPANYOL B:Adri López; Soria, Iago Indias, Nacho, Nil; Damià Sabater (Pau Martínez, 76’), Manchón, Iván Gil; Nico, Moha (Alberto, 88’) i Soni.LLAGOSTERA:Marcos; Dalmau, Noel, Diego, Maynau (Nahuel, 61’); Juvanteny, Yeray; Crespo, Pasquina (Sascha, 56’), Cortés (Èric, 73’); i Kuku.GOLS:1-0 (1’) Moha, de penal. 2-0 (13’) Nico. 2-1 (52’) Kuku. 3-1 (84’) Pau Martínez.ÀRBITRE:Busquets Ferrer.T.G.:als locals Iago Indias, Damià Sabater i Soni; i als visitants Cortés i Noel.T.V.:al visitant Juvanteny (86’) per doble amonestació.PÚBLIC:uns 600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

El Llagostera era conscient que treure un resultat positiu del camp de l’Espanyol B era un objectiu d’allò més complicat i així es va comprovar. A les adversitats que els llagosterencs arrossegaven com ara el cansament del partit de copa, s’hi va afegir un inici de partit nefast per als seus interessos que va fer impossible treure l’empat tot i buscar-ho fins al final, quan el 3-1 va sentenciar el partit i va provocar que els d’Oriol Alsina tanquessin l’any amb una derrota que no taca la bona temporada que està fent l’equip, situat encara a mitja taula amb 27 punts.

A remolc des de l’inici

El primer quart d’hora va decidir el partit. I és que ja en la primera jugada Noel va parar un xut de Soni amb les mans i l’àrbitre va xiular un penal que Moha va transformar en l’1-0. I 10 minuts després Nico va fer el 2-0 amb un magistral llançament de falta que Marcos només va poder mirar com entrava.

Amb un equip ple de jugadors menys habituals i el marcador clarament desfavorable, el Llagostera va semblar durant uns minuts que es rendia, i és que a més en els primers 45 minuts va tenir el vent en contra i li va ser impossible generar perill. L’Espanyol B, dominador amb la pilota, no ho va saber aprofitar i els llagosterencs es van anar activant.

La reacció dels d’Alsina es va confirmar del tot en la represa. En la primera acció Noel va perdonar amb una rematada de cap alta des de l’àrea petita però en la segona qui no va fallar va ser Kuku. El davanter va guanyar l’esquena a la defensa i va definir, de volea i a la primera, molt segur davant d’Adri López. El 2-1 va tornar a deixar el partit obert, i és que amb el vent a favor el Llagostera va ser més vertical, cremant les naus amb l’entrada de Sascha, Nahuel i Èric. D’ocasions, però, no en va tenir cap de clara i l’Espanyol B va poder fer mal en el contraatac. Soni va perdonar dues vegades però en la tercera va regalar el 3-1 a Pau Martínez, que ja va ser definitiu i més encara després de l’expulsió de Juvanteny.

Ens hem aconseguit reactivar en la segona part i per uns minuts hem estat dins el partit. Quan hem arriscat més ha arribat el tercer
Estic orgullós. L’equip ha fet un esforç immens, avui i en la primera volta. Ara ens toca carregar les piles de nou