Girona

Primers dies de calma

Mercat d’hivern. El Girona s’endinsa al gener sense haver encarrilat cap fitxatge malgrat que fa mesos que clama al cel la falta d’un pivot defensiu

A Montilivi, l’obertura del mercat d’hivern no s’ha visualitzat, encara, amb els primers moviments. Tot i que els dèficits que hi ha en la plantilla estan molt identificats –clama al cel el buit en el doble pivot i també s’ha constatat que la posició d’extrem s’hauria de reforçar–, Quique Cárcel no ha mogut fitxa, possiblement perquè espera poder obtenir primeres opcions. La carta de Sebastián Cristóforo (Fiorentina) es manté a sobre la taula, però el director esportiu confia trobar una alternativa més fiable i amb més rodatge (l’uruguaià només ha jugat un partit a la Serie A). És evident, però, que, amb 24 fitxes i José Aurelio Suárez –el tercer porter té una oferta del Celta, però el Girona encara no li ha obert l’aixeta–, les sortides hauran de ser més nombroses que les entrades, sobretot si el que es vol és reduir una mica de llast. També caldrà veure quin és el futur de Valery (fitxa del filial?), que al febrer hauria de tenir l’alta mèdica. Avui, l’equip s’entrenarà a Montilivi (10.45 h), en una sessió oberta a tothom.

SESSIÓ OBERTA

L’entrenament d’aquest matí a Montilivi, a partir de les 10.45 h, estarà obert al públic

VALERY FERNÀNDEZ

Caldrà veure si el club activa la fitxa a l’escalenc, que d’aquí a un parell de mesos hauria de tenir l’alta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)