3a divisió FEF

La primera derrota a fora amb Salamero

Ensopegada. El Figueres va trencar la ratxa de sis partits sense conèixer la derrota i ara ja n’encadena cinc sense aconseguir la victòria

Les dinàmiques són el més important en el món del futbol i ara el Figueres, d’un dia per l’altre, sembla que hagi passat de tenir una inèrcia positiva a una de negativa. I és que si fins diumenge els figuerencs acumulaven sis partits –set jornades comptant els tres punts regalats contra el Reus– sense conèixer la derrota ara n’acumulen cinc sense guanyar. I és que el gol del Sant Andreu a les acaballes que va suposar el 3-2 definitiu al Narcís Sala ha trencat una sèrie de registres positius que estava firmant la Unió des de l’arribada de Javi Salamero a la banqueta. De fet, sense anar més lluny, la d’ahir va ser tot just la segona derrota dels de l’Alt Empordà des que els dirigeix el tècnic aragonès, i això vol dir la segona derrota en onze jornades. L’altre partit que va perdre el Figueres va ser a Vilatenim, contra el Castelldefels (0-2), i d’això ja fa dos mesos. Després d’aquell partit els figuerencs van estar vint dies sense competir –per la jornada de descans pel Reus i la de la disputa de la copa de les Regions– i van iniciar la sèrie d’imbatibilitat que es va trencar al Narcís Sala. Diumenge, però, el Figueres va perdre el primer partit a domicili de l’era de Salamero. Abans de la visita al Sant Andreu, l’aragonès havia firmat dues victòries i dos empats a fora –deixant de banda el duel no jugat contra el Reus–, trencant els nefastos resultats dels figuerencs lluny de Vilatenim a l’inici de temporada, en què van sumar només un punt en sis partits a domicili.

Ara, per mirar de tornar a la bona línia, al Figueres l’esperen dos partits durs. A casa contra el Banyoles diumenge que ve i al camp de l’Europa la setmana següent.

El tècnic renova un curs més

Presentat l’estiu passat com a director general del club, Javi Salamero va decidir agafar les regnes del primer equip masculí de la Unió després de la derrota al camp del Sants en l’onzena jornada de la lliga. Amb Salamero a la banqueta, el Figueres només ha perdut dos duels –contra el Castelldefels a Vilatenim, i el darrer al Narcís Sala contra el Sant Andreu– i ha passat d’estar a un sol punt del descens als nou actuals, fets que li valen un curs més de confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)