Samu Saiz provoca l’èxtasi a Montilivi (1-0)

Girona. Un gol del madrileny en el 95 dona la victòria al conjunt gironí, que supera a un rival directe com l’Osca i s’apropa una mica més a les posicions d’ascens directe a primera

S’ha fet esperar però la primera diana de Samu Saiz amb la samarreta del Girona ha fet saltar pels aires l’estadi de Montilivi. El madrileny ha recollit un refús al vèrtex de l’àrea en el minut 95 i ha superat a un Álvaro ja batut per donar els tres punts al Girona. Els de Pep Lluís Martí s’apropen una mica més a l’ascens directe gràcies a la victòria contra un rival directe com l’Osca (1-0).

Els primers minuts del partit han estat plans i amb moltes interrupcions per culpa de les constants faltes o les intervencions de les assistències. Aquest aspecte no ha ajudat a cap dels dos equips, que no han trobat el ritme desitjat. L’Osca ha tingut aproximacions molt tímides a través de Rico i Eugeni, que han provat dues centrades pel costat dret, però en el primer acte ha estat el Girona l’equip amb millors ocasions. En el 24, dues bones pressions en la sortida de la pilota aragonesa ha permès als gironins robar en camp contrari. En la primera, Aday ha acabat rematant als núvols i en la segona, Brandon no ha arribat a controlar una passada de Borja García quan es quedava tot sol davant Álvaro.

Just abans del descans, els de Pep Lluís Martí s’han pogut avançar a través d’un corner servit per Aday. Stuani, en una d’aquelles rematades que no sol fallar mai ha enviat la rematada amb el cap per damunt de la porteria rival (41’) davant la desesperació de l’afició present a Montilivi.

En la segona part, el partit s’ha trencat en alguna fase i això ha provocat que el desenllaç sigui ben obert. Stuani ha demanat penal per una falta d’Insua en una internada a l’àrea però el col·legiat no ha assenyalat la pena màxima. Els gironins insistien per bandes però sense trobar a Stuani, ben cobert per Pulido i Insua. L’Osca ho ha fiat tot a trenar algun contra cop amb Okazaki i Ferreiro despenjats fins que s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Rafa Mir (72’). Amb superioritat, el Girona ha dominat el joc, Stuani ha tornat a demanar penal per una falta d’Insua, i en l’últim sospir Montilivi ha esclatat d’eufòria. Quan semblava que l’empat era un fet, Samu Saiz ha recollit un refús al vèrtex de l’àrea per superar amb un xut ras a Álvaro (95’).