3a divisió FEF

Adam Fontes deixa de ser el tècnic del Banyoles

3a divisió. El rosinc volia continuar una campanya més, però el club del Pla de l’Estany havia pres la decisió de buscar un nou responsable

Adam Fontes deixa de ser entrenador del Banyoles després de tres temporades en el càrrec. El tècnic de Roses va anunciar en un comunicat a les xarxes socials que s’acabava el seu cicle després que el club determinés que volia una cara nova per al curs vinent. Els efectes de la pandèmia provocada pel coronavirus i la incertesa sobre quan es podrà reprendre la competició han precipitat l’anunci del mateix entrenador, que, en veure que no es compta amb ell per al curs 2020/21, i que la lliga actual no es jugarà en breu, si és que es reinicia, ha comunicat ja el seu adeu.

Fontes va arribar al Pla de l’Estany l’estiu del 2017. En el seu primer curs com a tècnic a primera catalana va salvar l’equip in extremis i la temporada passada el bloc va fer un pas de qualitat quedant tercer i aprofitant la retirada del Reus per ascendir a tercera. Enguany, el Banyoles lluitava per evitar el descens tot i fer una gran primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)