Girona

“M’exigeixo i treballo. Ningú m’ha regalat res”

Girona. "Em sento estimat en el vestidor. M’agrada estar content i transmeto energia", explica Jordi Calavera

Jordi Calavera ha parlat aquesta tarda als mitjans oficials del Girona. En una conversa a les xarxes socials del club, el lateral dret ha explicat com està passant el confinament i també una mica d’ell mateix, del seu paper al vestidor i la seva carrera.

Pel què fa a com està vivint la situació ha manifestat que “se li està fent fàcil”. “És la cinquena setmana del confinament. Em marco el dia a dia. Sí que és veritat que porto dos, tres dies que se m’està fent un pèl més difícil. Tens ganes de sortir, d’entrenar, de veure els teus companys, de tornar a la rutina”, ha dit el jugador que ha revelat que té una pauta diària: “Soc ordenat. Ho tinc molt calculat tot. Em llevo, entreno, trec el meu gos, faig el dinar, dino, entreno si s’ha de tornar a fer i després passo l’estona amb la meva parella, jugant a pàdel, mirant sèries, llegint...”.

En la conversa, Calavera també s’ha referit a la seva trajectòria. “Soc molt autoexigent, molt treballador, ningú m’ha regalat res”, ha indicat el defensa que ha rememorat com el millor moment de la seva carrera quan va debutar a primera divisió amb l’Eibar el curs passat contra el Betis. “Et venen al cap els esforços dels pares i és un moment inoblidable”, ha expressat.

Finalment, ha mostrat la seva felicitat per ser al Girona. “Em va motivar el projecte que hi havia. Els jugadors i l’objectiu de tornar a primera. Estic molt content”, ha assegurat el futbolista que és un company apreciat a la plantilla: “Molta gent diu que aporto molt al vestidor. En el sentit de fer grup. Soc així, soc feliç, m’agrada estar content, transmeto energia. Em sento estimat en el vestidor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)