3a divisió FEF

Els clubs accepten gairebé tota la proposta de la RFEF

3a divisió. Els presidents dels equips del grup cinquè han acceptat no acabar la temporada, que no hi hagi descensos però que el ‘play-off’ exprés sigui de vuit equips en comptes de quatre

Fa pocs instants ha acabat la reunió entre tots els presidents dels clubs del grup cinquè de tercera i la federació catalana de futbol per consensuar quina contra proposta enviarien com a resposta a l’efectuada el dimarts per la RFEF. Els representants catalans a la categoria han acceptat que la competició no acabi, que no es produeixi cap descens de categoria a primera catalana però enlloc d’acceptar un play-off exprés entre els quatre primers classificats, proposen ampliar les eliminatòries d’ascens als vuit primers de la taula.

Així doncs, els clubs de tercera han dit la seva pel que fa a la mesura de premiar a com més equips millor en una lliga que serà inacabada, tot i que presumiblement aniran a rebuf de les decisions que es prenguin a segona B, en què alguns clubs també han proposat augmentar l’anomenat play-off exprés fins als vuit participants en cada un dels quatre grups.

En els propers dies, la FCF remetrà les propostes dels clubs de segona B catalans i tots els del grup cinquè de tercera per tal que la RFEF els estudiï, els posi en comú amb les altres federacions territorials i apliqui les mesures definitives per acabar el més aviat possible les competicions no professionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)