Girona

“Lluitarem fins al final per l’ascens”

Girona. El capità del Girona, Àlex Granell, respon les preguntes dels aficionats a través d’una entrevista pels mitjans digitals del club

Com ja és habitual des que es va decretar l’estat d’alarma i es va prohibir practicar esport a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, els jugadors del Girona apareixen pels mitjans digitals del club per tal de saludar, animar i respondre les preguntes que els aficionats blanc-i-vermells formulin. Aquesta tarda ha estat el torn del capità Àlex Granell que ha repassat diversos aspectes relacionats amb el confinament i en general de la seva trajectòria professional.

L’aturada en sec

“Aquest any ha estat complicat, baixar de categoria, tenir setze futbolistes nous en la plantilla i lligar tot això ha fet que fos un any intens i dur. Aquesta aturada ens permet recuperar energia, carregar piles i si ens hem de trobar en l’escenari de jugar cada tres dies tenim plantilla àmplia i suficient com per afrontar-ho. Crec que pot ser una cosa positiva pel Girona, dins el drama i les inclemències que estem vivint”, ha comentat Granell a l’Instagram del club.

El confinament

“M’està costant i trobo molt a faltar la rutina d’estar amb els companys, entrenar al camp, passejar per la ciutat, veure els familiars etc. Des del club se’ns ha proporcionat material, tinc una bici, una cinta de córrer, que a mi em dona la vida. L’única que trobo a faltar és xutar, fer desplaçaments i això no ho puc fer. Dono tocs amb la pilota a una paret però no és suficient”, ha dit Àlex Granell durant l’entrevista virtual.

El missatge

Per acabar, Granell ha volgut enviar un missatge d’ànims a l’afició per superar el moment actual: “Primer agraeixo a l’afició el recolzament. No ha estat fàcil el tram de lliga que hem disputat però animo a la gent a continuar amb els protocols pel bé de tots i els prometo que quan tornem se sentiran orgullosos del Girona, lluitarem fins el final per un objectiu tan important i il·lusionant per tots com l’ascens”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)