Girona

S’avança la regeneració de la gespa de Montilivi

Girona. L’operació s’havia de fer a l’estiu, i de moment s’ha aixecat tota la gespa

Montilivi té un aspecte ben diferent aquests dies, ja que l’absència de futbol per culpa de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19, lògicament, ha trastornat totes les planificacions que hi havia. Un dels efectes l’està vivint la gespa de Montilivi, ja que s’ha aprofitat aquests dies per regenerar tota la gespa de l’estadi. De fet, RoyalVerd, l’empresa a càrrec del manteniment de la gespa de Montilivi, ja l’ha aixecat tota i ara mateix l’estadi té un aspecte gens habitual per ser el mes d’abril. Un cop el terreny estigui anivellat, tornaran a col·locar la mateixa gespa que s’havia retirat.

En principi, tot i que s’espera que aquesta operació millori les condicions del terreny de joc, aquest procés no s’està fent perquè hi hagi hagut cap contratemps, sinó que es preveia fer-ho fer-ho a l’estiu, però el club i l’empresa encarregada han considerat que ara era el millor moment. Primer, per la incertesa que hi ha sobre quan s’acabarà la temporada i començarà la següent, cosa que no permet saber si hi hauria temps de fer-ho entre un curs i l’altre, i segon, perquè les condicions meteorològiques actuals són més favorables.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)