Girona

El convenciment d’Àlex Granell

Girona. El capità del Girona no dubta que tot l’equip tornarà més fort que mai per lluitar per l’anhelat ascens

El capità de la plantilla del Girona, Àlex Granell, va atendre ahir els aficionats blanc-i-vermells a través dels mitjans digitals del club. El gironí va contestar les múltiples preguntes dels seguidors i usuaris i va fer un repàs de com està portant personalment el confinament i l’episodi crític per culpa de la pandèmia provocada per la Covid-19, a més de repassar diversos fets importants de la seva carrera per acabar amb un missatge d’optimisme. El migcampista va assegurar que l’equip estarà preparat per a la tornada a la feina i que lluitarà per l’objectiu principal, l’ascens a primera.

“Intento apartar-me molt poc del que feia abans de tot això. Mantinc les rutines quan em desperto de fer el cafè, esmorzar, mirar les notícies, i després inicio rutina de gimnàs, de vegades tot el matí, però també matí i tarda. De dilluns a divendres em centro en l’esforç físic; el dissabte faig un treball més numèric i acurat amb simulacres d’intensitat de partit des del punt de vista físic, arrencades, canvis de ritme, i el diumenge descanso”, comentava Àlex Granell, que va sorprendre a molts desvelant uns nous hàbits d’alimentació amb l’ajuda del nutricionista del club, Sergi Mate. “Des de fa mesos, gràcies a en Mate, he rebut una educació estricta i més saludable. Soc una persona que s’ha de cuidar molt, si no agafo pes, i això ho porto al límit. Només els diumenges hi afegeixo algun ingredient de més, però només ingereixo greix vegetal, i no pas animal. No dic que no menjo carn, però ara em trobo millor pel que fa a digestió, pes, etc.”

Per a Granell, tot i la crisi sanitària que ha aturat bona part de la societat, el Girona no canvia la mira i es fixa l’ascens com a fita principal. “Prometo a l’afició que quan tornem se sentiran orgullosos del Girona; lluitarem fins al final per un objectiu tan important i il·lusionant per a tots com és l’ascens”, sentenciava el gironí, amb ganes de trepitjar la gespa.

ÀLEX GRANELL

Soc una persona que s’ha de cuidar molt, si no agafo pes; només ingereixo greix vegetal, i no pas animal, i em sento molt millor
Prometo a l’afició que quan tornem se sentiran orgullosos del Girona; lluitarem fins al final per aconseguir l’objectiu de l’ascens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)