Girona

Les Hortes, espai de caràcter social

Girona. El club cedeix la residència del planter a l’Ajuntament, que l’habilita com a espai addicions per a persones en situació de vulnerabilitat

La residència que el Girona té al centre escolar Maristes per als futbolistes del planter, en desús des que els jugadors se’n van anar cap a casa seva, serà a partir de dilluns un espai residencial de caràcter social. El club va oferir l’espai a l’Ajuntament, que ha agraït l’oferiment i a partir de dilluns ja començarà a ocupar la vintena d’habitacions que hi ha al centre. El consistori ha decidit utilitzar Les Hortes com a espai addicional per a persones o famílies en situació de vulnerabilitat i amb dificultats residencials. L’acord contempla la cessió gratuïta de les instal·lacions per part del club al consistori, que es farà càrrec del cost dels serveis derivats de l’ús. Un cop acabi l’estat d’alarma i, per tant, els establiments hotelers reobrin les portes i els joves futbolistes tornin a competir, la residència de recuperarà reprendrà la seva funcionalitat original.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)