Girona

“Tinc més marge per arribar millor”

Girona. Lesionat a la pretemporada, Valery és a la recta final de la recuperació

Lesionat des de finals de juliol, quan durant en un amistós de pretemporada, en la gira a Manchester contra el Derby County es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre, Valery Fernández é s cada cop més a prop d’estar recuperat. El futbolista estava en ple procés de reintegració amb el grup abans que esclatés la crisi pel coronavirus i ja havia començat a tocar pilota, a entrar amb l’equip en rondos i exercicis de possessió, i ara, des de casa, a L’Escala, on passa aquest moment juntament amb la seva família, continua preparant-se per quan es reprengui la competició. “Aquest temps confinat em dona més marge per poder arribar en millor estat. En certa manera m’ajuda”, ha reconegut Valery, en una conversa a les xarxes socials del club.

El jugador ha explicat com va entomar el cop de la lesió: “Va ser difícil. Venia de la temporada de fer el salt, ja formava part del primer equip al 100% m’havia preparat bé a l’estiu., estava il·lusionat i va ser molt dur. Recordo el moment, molt de dolor, i quan em van dir que era una lesió greu... però m’ha servit per ser millor, mentalment ser més fort i segur que seré millor jugador quan torni”.

Valery, que quan torni ho farà amb el dorsal 34, número del filial, ha indicat també com està vivint el confinament. “Ara esta costant més. Portem més d’un mes. Les primeres setmanes les prens com una novetat, però ara costa més, s’esta fent més dur”, ha dit, el blanc-i-vermell que ha resumit la seva rutina: “Em llevo a les 9h, a les 9.30h, abans de les 10h hem de passar com ens trobem, el pes, si hem dormit bè i després faig els exercicis. A la tarda, treballo més i el temps que tinc lliure estic amb la família, jugo a la play, miro series, pel·licules, llegeixo algun llibre, jugo a jocs de taula...”.

Finalment ha repassat la seva trajectòria –Palamós, Escala, Barça, Girona, Escala i Girona– i ha expressat que els seus millors moments son el debut amb el primer equip del Girona en la copa contra l’Alavés i el gol que va fer a l’Atlético, també en la copa, al Metropolitano en la tornada de l’eliminatòria de vuitens que els gironins van passar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)