Girona

Una setmana per decidir

Girona. L’1 de maig venç el termini que LaLiga va donar al club blanc-i-vermell per fitxar un recanvi del lesionat Brandon

El Girona continua madurant la possibilitat de fitxar un futbolista que ocupi la baixa de Brandon Thomas, lesionat de gravetat, ara fa un mes i mig, al lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Amb l’autorització de LaLiga des de fa dies, l’entitat blanc-i-vermella esgota el termini per prendre la decisió, i li queda encara una setmana per fer-ho, ja que el temps que li va donar l’ens presidit per Javier Tebas venç l’1 de maig.

La pèrdua de Brandon representa un contratemps important, ja que l’equip es queda sense un atacant diferent, d’un perfil que no té a la plantilla i que Pep Lluís Martí va demanar expressament al mercat d’hivern, i que estava en clara línia ascendent. D’altra banda, però, quan es reprengui la competició, en el conjunt gironí hi haurà dos jugadors amb els quals no ha comptat en tota la temporada: Valery Fernández, inscrit amb el dorsal 34 del filial i que està ja en la recta final de la recuperació de la lesió, la mateixa que Brandon, que es va fer a l’estiu, i el nou fitxatge Joaquín Zeballos. En el club gironí, doncs, s’ho rumien.

Brandon, sense operar-se

L’operació quirúrgica al genoll de Brandon Thomas continua sine die per culpa de la crisi del coronavirus. El jugador, que està fent treball de tonificació, ha vist ajornada la intervenció en dues ocasions, el 23 de març i el 2 d’abril, i hauria de ser a principis de maig quan finalment passés per la sala d’operacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)