3a divisió FEF

El Terrassa i la Muntanyesa seguiran amb el mateix entrenador

Futbol català. Xevi Molist, en el Terrassa, i Dani Andreu, en la Muntanyesa, amplien el seu vincle un curs més

Amb el seu futur esportiu enlaire, Terrassa (tercera divisió) i Muntanyesa (primera catalana), han anunciat la renovació dels seus entrenadors, Xevi Molist, en els egarencs, i Dani Andreu, en els de Nou Barris, per una temporada més.

Pel què fa al Terrassa, que anava segon en la classificació del grup 5 de tercera divisió quan va aturar-se la competició i resta a l’espera de la resolució, segueix confiant en Molist fins al 30 de juny de 2021. Molist arribarà a sumar set temporades vinculat al Terrassa: cinc com a jugador i dues més com a tècnic.

D’altra banda, la Monta anava líder del grup 2 de primera catalana just abans de l’aturada, amb 15 punts d’avantatge respecte del segon i també espera què succeirà i a quina temporada jugarà el curs vinent. El club de Nou Barris va anunciar que Andreu continuarà “una temporada més “ja sigui a primera catalana o a tercera divisió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)