Girona

Tot a punt per operar demà Brandon

Girona. L’atacant, lesionat de gravetat al genoll, podrà passar finalment per la sala d’operacions després de dos ajornaments

Fa gairebé dos mesos que Brandon Thomas va patir un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre amb afectació al menisc en un dels últims entrenaments col·lectius, però encara no ha pogut passar per la sala d’operacions per l’alerta sanitària que ha provocat la pandèmia de la Covid-19. Finalment, però, el mallorquí podrà ser operat aquest dimarts sense cap més contratemps, tal com estava previst. Després de dos ajornaments previs –inicialment, l’operació estava prevista per al 23 de març, dotze dies després de la lesió, i després, es va programar per al 2 d’abril, quan tampoc es va poder fer i va quedar sine die–, l’alleujament de casos de coronavirus i la reducció de la saturació sanitària permetran, finalment, tirar endavant l’operació de Brandon, que d’aquesta manera podrà començar el procés de recuperació que s’allargarà, aproximadament, fins a finals d’any.

Cal recordar que el Girona va demanar permís per poder fitxar un substitut del mallorquí, però, finalment, la direcció esportiva va considerar que amb les circumstàncies actuals no era oportú fitxar i el termini ja s’ha exhaurit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)