Girona

Els tests del Girona, dimecres a La Vinya

2a divisió A. Avui s’ha començat a revisar el centre i la previsió és que divendres arrenquin els entrenaments individuals

L’activitat a La Vinya ha arrencat aquest matí, tot i que els entrenaments individuals dels futbolistes del Girona no començaran com a mínim fins divendres. Avui hi ha hagut la revisió del centre d’entrenament, seguint els protocols establerts per LaLiga i aprovats pel Consell Superior d’Esports. Cada club té assignat un director de partit que s’encarrega de la revisió. Seguint els mateixos protocols, demà es procedirà a la desinfecció de les instal·lacions. I dimecres al matí, es faran els tests de la Covid-19 previs a l’arrencada dels entrenaments. Seran proves a les quals s’hauran de sotmetre no només els futbolistes, sinó també els tècnics i els altres empleats inclosos en el full de treball de La Vinya. Si divendres hi ha els resultats, ja es podran començar els entrenaments, sempre de manera individual durant la primera fase de la preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)