Girona

A La Vinya, activitat cada dia

Girona. Avui es fa la desinfecció al centre d’entrenament, on demà estan citats els jugadors, els tècnics i els empleats en contacte amb el primer equip per sotmetre’s als tests. La intenció és fer divendres els primers entrenaments

El Girona va marcar un punt i a part amb el retorn de l’activitat a La Vinya, el centre d’entrenament a les instal·lacions del PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella on treballa sempre el primer equip. El primer pas del desconfinament va ser una revisió de les instal·lacions, ahir. Cada club té assignat un director de partit que s’encarrega de la revisió. El Girona fa dies que treballa per adequar-se a les exigències que marca el protocol de la Lliga i que va aprovar el Consell Superior d’Esports. Alguns clubs de segona A ja van sotmetre ahir les seves instal·lacions a un procés de desinfecció, que a La Vinya s’ha de fer avui. Els futbolistes blanc-i-vermells no estan citats a La Vinya fins demà, que és quan hi ha programats els tests de la Covid-19 previs a l’arrencada dels entrenaments. Seran proves a les quals s’hauran de sotmetre no només els jugadors, sinó també els tècnics i els altres empleats inclosos en el full de treball de La Vinya, d’accés restringit. Si han arribat a temps els resultats, la intenció del club és començar divendres els entrenaments, sempre de manera individual en la primera fase. Durant el confinament, el Girona va informar que un jugador del primer equip i un membre de l’àrea esportiva havien donat positiu per coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)