Girona

“La tornada no és fàcil ja que rebem noves informacions cada dia”

Girona. L’extrem del conjunt gironí ha estat el protagonista a les xarxes socials del club atenent i contestant als usuaris i aficionats blanc-i-vermells

L’extrem Àlex Gallar, ha estat el gran protagonista a les xarxes socials del Girona. L’atacant de Terrassa ha atès als usuaris i aficionats gironins contestant a les preguntes realitzades per aquests a través de l’Instagram. En l’acció habitual des que es va decretar l’estat d’alarma i el conseqüent confinament, el futbolista del conjunt blanc-i-vermell ha explicat com està portant el confinament, els entrenaments a distància i alguns afers relacionats amb la imminent tornada als entrenaments a la Vinya i els protocols ideats per sanitat i la LFP.

Sortida a fer esport

“El cos tècnic ens ha marcat alguns ajustaments gràcies a que podem sortir a fora per córrer respectant les franges horàries. Ho trobàvem a faltar ja que en la nostra professió s’ha de córrer darrera la pilota i, tot i que no és el mateix, el fet d’estar a l’aire lliure i adaptar-nos a les noves rutines ja és un canvi”, ha comentat el futbolista de Terrassa.

Motivació de l’equip

“Tots estem amb molta motivació i tan de bo nosaltres siguem els que més. Tothom ho deu viure a la seva manera, fem entrenaments virtuals i la gent intenta mantenir el contacte que teníem abans per no perdre el vincle. Esperem treballar en grup el més aviat possible i intentarem aconseguir fer coses boniques “.

Els protocols

“La tornada no és fàcil ja que rebem noves informacions cada dia. Avui hem rebut els protocols, demà farem proves i tot és molt estricte. Estarem vigilats per la lliga i per sanitat per tal que es compleixi tot. Per nosaltres posar-nos les botes serà important ja que haurem fet un pas més endavant i ens motivarà molt a tots”, ha explicat Àlex Gallar.

Por a les lesions

“Ara els jugadors potser tenim una mica de por o angoixa a les lesions, el xoc amb un company, la carrera llarga després de 50 dies a casa... ens genera dubtes i fa respecte però ens sobreposarem”.

El missatge

Per acabar, Gallar s’ha dirigit a l’afició, que tot i que no podrà entrar als estadis, per l’egarenc, tindrà un paper primordial en la lluita per l’ascens: “Que no ens deixin de recolzar. Encara que no puguin estar als camps és important sentir-los a prop, pel carrer o per les xarxes. Són primordials i amb la seva ajuda serà tot més fàcil”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)