Girona

“És molt important poder calçar-nos les botes aviat”

Girona. L’extrem explica a les xarxes socials del club que la imminent tornada als terrenys de joc serà una injecció de motivació extra per a l’equip

L’extrem del Girona Àlex Gallar va atendre ahir els aficionats blanc-i-vermells a través de les xarxes socials del club. L’egarenc, que va admetre que no havia mostrat el seu millor nivell des que va aterrar al club gironí –1.227 minuts en 26 partits de lliga i cap gol–, confia en la motivació i la cohesió de l’equip per continuar lluitant per l’ascens en el tram final de la competició. “Vaig venir al Girona perquè el projecte era ambiciós, en Quique Cárcel i el seu equip van dipositar molta confiança en mi i perquè el meu pare estava malalt i volia estar al seu costat. Per desgràcia ell ja no hi és i jo encara no he mostrat el meu millor nivell, però estic segur que tot anirà bé”, confiava l’atacant del Girona.

L’equip blanc-i-vermell té previst iniciar avui l’activitat a La Vinya, després que ahir es desinfectessin les instal·lacions, i els futbolistes faran els pertinents tests per fer els primers entrenaments al final de la setmana. “La tornada no és fàcil ja que rebem noves informacions cada dia. Hem rebut els protocols i ara toca fer les proves. Tot és molt estricte i estarem vigilats per la Lliga i per sanitat per tal que es compleixi tot. És molt important poder calçar-nos les botes aviat ja que serà com fer un pas més endavant i ens motivarà molt a tots”, admetia l’atacant, que també va valorar positivament que des de fa uns dies es pugui sortir a l’aire lliure a fer esport respectant les franges horàries i les limitacions de distàncies. “El cos tècnic ens ha marcat alguns ajustaments gràcies al fet que podem sortir a fora a córrer. Ho trobàvem a faltar, poder estirar les cames a l’aire lliure.”

Àlex Gallar, com tots els jugadors del Girona, s’ha hagut d’adaptar a nous hàbits i a entrenar-se a casa, a distància dels seus companys. “En Nèstor [el preparador físic del Girona] ens està preparant diverses activitats, hem fet spinning, hem jugat i ens hem divertit per mantenir la cohesió i el bon ambient de l’equip. Al final cadascú és esclau de la seva responsabilitat, però el grup està molt unit i compromès”, comentava l’atacant, que va arribar l’estiu passat al club procedent de l’Osca.

Content a Girona

Admès pel mateix Gallar, el rendiment del jugador no ha estat el desitjat, però tot i això el futbolista diu que es troba a gust al Girona, amb els companys i els aficionats blanc-i-vermells. “Tota la gent del club m’ha tractat molt bé i amb els companys la relació és bona. A la ciutat tots els jugadors estem bé, tenim l’esperança i la responsabilitat d’oferir a la gent el que vol, que és tornar a primera. Tothom em parla bé i em transmet confiança per tornar a pujar i ara ens toca a nosaltres correspondre’ls”, sentenciava un Gallar que va demanar el suport de l’afició, tot i que aquesta no podrà entrar als estadis en el tram final i decisiu de la competició.

EL PROTAGONISTA

Vaig venir al Girona pel projecte ambiciós i per estar a prop del meu pare. Per desgràcia ell ja no hi és i jo no he mostrat el meu millor nivell
Ja hem rebut els protocols i ara toca fer les proves. Tot és molt estricte i estarem vigilats
Àlex Gallar
extrem del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)