3a divisió FEF

Èric Vilanova, el sisè jugador que renova pel Peralada

3a divisió. El garrotxí encadenarà el seu segon curs en el conjunt xampanyer després de ser un fix del tècnic Albert Carbó aquesta campanya (23 partits i 1.853 minuts)

El Peralada, com gairebé tots els equips gironins de la categoria, va per feina i continua planificant i configurant la plantilla de cara el curs 2020/21. Els de l’Alt Empordà han anunciat la renovació per una campanya més del migcampista olotí Èric Vilanova, que encadenarà el seu segon any al club.

Vilanova va arribar al conjunt xampanyer l’estiu passat procedent del Figueres, com molts altres companys, i de seguida s’ha guanyat la confiança del tècnic Albert Carbó (23 partits i 1.853 minuts de joc), un fet que li ha permès guanyar-se la continuïtat: ““Decidir-me per renovar no ha estat una decisió difícil, el tracte del club cap al jugador és excel·lent i els valors que es transmeten concorden amb els meus.”, ha dit el migcampista, que afegeix: “Espero poder seguir amb la dinàmica positiva que portàvem, fer un equip competitiu i amb il·lusió per poder lluitar per coses ambicioses. Personalment intentaré seguir contribuint a tot això i poder continuar gaudint de tardes espectaculars al municipal”.

Amb la renovació oficial d’Èric Vilanova, el Peralada ja compta amb sis futbolistes de l’actual plantilla renovats, el propi Vilanova, Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, David Aroca i Víctor Bertomeu, a més d’Adrià Casanova (Banyoles) i Roger Cunill (Vic), de moment, les úniques cares noves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)