3a divisió FEF

Josu Currais continuarà donant polivalència al Peralada

3a divisió. L’empordanès seguirà al club xampanyer, on va arribar al gener i s’ha convertit en una peça important durant l’escalada que ha permès acabar en la cinquena posició

El lateral de Castelló d’Empúries Josu Currais continuarà vestint la samarreta del Peralada la temporada que ve. De fet, Josu té contracte amb el club xampanyer fins el 2022 i l’únic que ha hagut de fer és confirmar al club la seva intenció de seguir vinculat al projecte, al que es va unir al mes de gener. I és que Josu va ser un dels fitxatges del Peralada en el mercat d’hivern, on va arribar procedent del Lathi finlandès.

Amb la seva continuïtat el Peralada manté un pilar per la temporada que ve, i és que tot i haver pogut jugar només tres mesos Josu s’havia convertit en una peça clau per al tècnic Albert Carbó. De fet, l’empordanès ha jugat els nou partits en què ha estat disponible i només un començant des de la banqueta. A més, es va estrenar com a golejador en el partit contra l’Horta (4-0). Més enllà de la garantia del seu rendiment amb Josu el Peralada permet augmentar la polivalència de la plantilla, i és que tot i jugar habitualment al lateral esquerre el de Castelló d’Empúries pot jugar en posicions més avançades perquè destaca per la seva arribada i la capacitat de ser determinant a tres quarts de camp, ja sigui assistint o marcant.

En declaracions a la web del club Josu ha deixat clar que el fet de no acabar aquest curs i quedar-se en la cinquena posició l’ha motivat a seguir: “He volgut continuar al Peralada perquè tinc encara l’espina clavada de la temporada passada, en què vam competir molt bé però no vam tenir el premi final quan estàvem molt a prop. Crec que aquesta temporada podem mirar de fer coses molt maques si continuem en la línia on ho vam deixar abans de l’aturada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)