Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Las Palmas

“Vull un Girona valent i ambiciós”

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, té clar que una victòria en la represa de la competició serà la millor medicina per afrontar els altres dos partits en set dies amb moral i confiança. I és que només així els gironins agafaran la bona ratxa que els permeti lluitar per l’ascens directe o, com a mal menor, pel play-off com a via per pujar a primera divisió.

“Quan s’han jugat més de 30 jornades, no crec que un equip canviï gaire el seu plantejament. Hi haurà noves situacions, com ara més canvis i convocatòries de més jugadors, però això també ho hem treballat nosaltres. No espero un Las Palmas diferent”, comentava Martí en la roda de premsa prèvia al partit d’avui a l’estadi Gran Canària. El balear analitzava el rival: “És el segon equip de tota la competició que té més possessió i també el segon que més a prop juga de l’àrea rival. Disposen de jugadors ofensius que parteixen des de fora però poden jugar per dins, busquen combinar i són un equip estirat i profund.” “Tot això ho sabem, però el que vull és un Girona valent i ambiciós”, sentenciava.

Situació excepcional

L’entrenador del conjunt insular, Pepe Mel, va atendre ahir els mitjans canaris per lloar les habilitats com a equip i les individualitats que té el Girona en la seva plantilla. “Sabem com pensa l’entrenador del Girona, hem competit contra ells i sabem que són bons, però tot és excepcional per a tots i intentarem afrontar el duel amb normalitat”, explicava el madrileny, que hi afegia: “No tenim cap manera per mesurar el nivell en què arribem al partit. Hem estat molt de temps aturats, ens hem preparat poc i no hem jugat amistosos.”

PEP LLUÍS MARTÍ

“Las Palmas té jugadors en atac perillosos i és un equip profund i que juga estirat”

PEPE MEL

“Coneixem el Girona i ja hem competit contra ells, però tot és excepcional”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)