3a divisió FEF

Marc Roura canvia el Girona B pel Banyoles

3a divisió. El lateral esquerre deixa el club blanc-i-vermell després d’onze anys per debutar a la categoria amb els banyolins

El Banyoles ha anunciat la seva cinquena incorporació de cara a la temporada 2020/21. Es tracta de Marc Roura, que firma pel conjunt del Pla de l’Estany procedent del Girona B. El lateral esquerre, una de les peces clau en l’ascens dels gironins a tercera enguany i titularíssim en la millor defensa del futbol català (el filial del Girona només va encaixar dues dianes en tota la lliga del grup 1 de la primera catalana, les dues de penal), debutarà a la categoria de la mà dels banyolins.

Roura ha jugat 21 partits aquesta temporada a les ordres d’Axel Vizuete amb el Girona B (20 com a titular) i ha acumulat 1.821 minuts de joc. El futbolista deixa enrere una etapa d’onze anys al club blanc-i-vermell on va aterrar en l’etapa de juvenil i en què els darrers vuit cursos els ha jugat competint amb el filial, per convertir-se en la cinquena cara nova de l’equip dirigit per Pitu Batlle després dels fitxatges d’Èric Torres (Llagostera B), Jam Baldeh i Marçal Sáenz (l’Escala) i Sanku Jabbie (Guíxols).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)