2a divisió A

Els primers rivals per als tres equips catalans

Fase d’ascens 2a A. El Barça B, el Sabadell i el Cornellà sabran avui (a les 20 h) el rival de la primera eliminatòria del ‘play-off’ exprés a plata

Els tres equips catalans que lluiten per l’ascens a segona A sabran avui els seus rivals de la primera eliminatòria a partit únic del play-off exprés a plata que es disputarà del 18 al 26 de juliol en cinc seus: La Rosaleda, el Nuevo Mirador d’Algesires, el Municipal de Marbella, el CE Marbella Futbol Center i el Ciudad de Màlaga. El Barça B, el Sabadell i el Cornellà, segon, tercer i quart classificats del grup 3 de segona B ja saben els possibles contrincants.

El filial blaugrana, com els altres segons classificats, s’enfrontarà amb un dels quarts classificats de la categoria, com la Peña Deportiva, el Valladolid B o el Ieclà; el Sabadell s’enfrontarà amb un dels altres tercers classificats, com l’Atlético B, el Bilbao Athletic o el Badajoz; i el Cornellà es veurà les cares amb un dels segons com l’Eivissa, la Cultural o el Marbella. En cap cas, en la primera eliminatòria s’enfrontaran dos equips del mateix grup i paral·lelament, els primers classificats (l’Atlètic Balears, el Logroñés, el Castelló i el Cartagena) jugaran entre ells, els guanyadors pujaran a 2a A i els dos perdedors es reenganxaran a la segona eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)