Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“La meta és el ‘play-off’ i guanyant l’assegurem”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, no es fia del Cadis, tot i que el conjunt dirigit per Álvaro Cervera vindrà a Montilivi amb l’ascens sota el braç i segurament amb la majoria dels seus components afònics per les celebracions que han fet durant tota la setmana. “El Racing i l’Extremadura, que ja han baixat, van guanyar els seus enfrontaments. En aquesta categoria ningú llença els partits; el Cadis vindrà a guanyar i ens tocarà posar-nos la granota de treball”, comentava l’entrenador andalús, que va admetre que als seus jugadors els va fer mal l’empat en el minut 96 del Lugo, però que al llarg de la setmana ha notat una millora anímica i física de tots ells. “Després del partit l’equip estava enfonsat perquè se’ns havia presentat una gran oportunitat, però durant la setmana ens ha tocat preparar un nou matx i ara els veig amb la il·lusió necessària i amb l’objectiu de seguir sumant”, va afirmar.

Per Francisco, l’empat en terres gallegues va dilapidar qualsevol possibilitat d’ascens directe, encara que les matemàtiques, de moment, diuen el contrari. “No queda cap bri d’esperança de pujar directament. La nostra meta és el play-off d’ascens i una victòria ens l’assegura. Haurem d’estar centrats en això i si aconseguim els tres punts ja veurem què fem en l’última jornada, si descansa algun futbolista o no. De totes maneres, sempre hi poso els que crec que estan millor i no em plantejo res més”, insistia Francisco, conscient que el tren definitiu va passar per l’Anxo Carro de Lugo.

Al tècnic no li preocupa que amb ell a la banqueta el Girona no hagi fet cap gol de jugada –dos de penal i un de falta–: “Hi ha moltes situacions i som dels equips que més centrades fem en els partits, però ens falten efectius a l’àrea. Hem fet gols de falta i penal, i si ens els xiulen vol dir que trepitgem l’àrea rival. No ens preocupa, hem d’interpretar bé els espais que ens donin i contra el Cadis encara més, ja que és un rival molt ordenat i que concedeix poc.”

Cervera, ben tranquil

El tècnic del Cadis, consultat sobretot per l’ascens, la planificació per al curs vinent a primera i altres afers, va admetre que el seu equip afronta el matx de manera diferent: “La idea és fer canvis i que juguin altres jugadors, a més de donar llibertats sense ordres estrictes”, deia Álvaro Cervera, que insistia: “Entenc que algú vulgui guanyar el títol però l’objectiu era l’ascens i això ja ho tenim al sac.”

CONVENÇUT

“En aquesta categoria ningú llença els partits; el Cadis vindrà a guanyar”

CAP GOL DE JUGADA

“N’hem fet de falta i de penal, i si ens els xiulen vol dir que trepitgem l’àrea rival”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)