Girona

Pau Víctor, una bona notícia

El partit de dilluns contra l’Alcorcón, disputat enmig de l’esclat de tota la bogeria que han provocat els positius del Fuenlabrada, no quedarà en la memòria dels aficionats ni de gaire ningú. Amb una excepció, i és que va suposar el debut del futbolista de 18 anys Pau Víctor, que aquesta temporada ha jugat a divisió d’honor a un molt bon nivell. L’atacant, que va entrar en el minut 66 de partit, va fer ahir les primeres declaracions després de debutar en el futbol professional. “Era a la banqueta i quan em van cridar per fer escalfament em vaig sentir feliç, ansiós i amb ganes de poder tenir uns minuts. Tot i això, quan em van cridar per sortir a jugar al principi no m’ho creia. Tenia unes ganes increïbles de demostrar el que sé fer i d’ajudar l’equip”, comenta el migcampista, content que li hagi arribat l’oportunitat. “El resultat no va ser el que esperàvem i tant de bo hagués sigut diferent, però va ser un orgull poder debutar amb aquest equip”, afirma. El juvenil va jugar com a referència ofensiva, tot i que la seva posició habitual és la d’interior o mitjapunta, que és on ha jugat en el juvenil d’Àlex Marsal.

Pau Víctor, que ja havia anat convocat en el primer partit després de la represa de la competició per les nombroses baixes que hi havia al mig del camp, es defineix com “un jugador amb qualitat, que sempre vol interpretar bé els espais i que sempre intenta marcar”, i és el primer dels tres jugadors del juvenil que estan en dinàmica del primer equip que té l’oportunitat d’estrenar-se, i és que Turmo no ha entrat en cap convocatòria, mentre que Ilyas va viatjar a Alcorcón però no va participar en el partit.

El de Pau Víctor no va ser l’únic debut a Santo Domingo; també va disputar els seus primers minuts en la lliga el central Santi Bueno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)