Girona

La plantilla del Girona agafa descans fins dimarts

Girona. L’equip ja no ha entrenat avui i Francisco dona en total cinc dies per tal que els seus jugadors agafin aire en perspectiva a la disputa del ‘play-off’ d’ascens a primera

La plantilla del Girona s’agafa un respir per afrontar el tram final i decisiu del curs, el play-off d’ascens, encara sense dia ni hora per al seu inici. Els futbolistes gaudiran de cinc dies de descans, i és que, avui ja no han treballat damunt del terreny de joc i el tècnic, Francisco Rodríguez, ha donat festa fins el proper dimarts, un luxe que des de la tornada als entrenaments per afrontar les últimes jornades de lliga no havien pogut tenir els jugadors.

A l’espera que es dictamini una data per a la disputa del play-off d’ascens, una vegada es resolgui l’afer aixecat de l’últim partit de lliga entre el Deportivo i el Fuenlabrada, ajornat per un brot de coronavirus en el conjunt madrileny, els gironins, de moment, opten per la desconnexió i la càrrega de piles per tornar el millor possible per afrontar la única via que els queda per retornar a primera divisió, el gran objectiu del club des que va baixar de categoria el maig del 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)