2a divisió A

El Saragossa perdrà Luis Suárez i amenaça amb prendre mesures

2a divisió A. El president Christian Lapetra, que no entén que encara no hi hagi cap decisió presa, ha comunicat que el Watford no amplia la cessió del punta i considera que és una adulteració

  • VÍDEO: El comunicat del president del Saragossa

El president del Saragossa Christian Lapetra ha fet un comunicat a través d’un vídeo a primera hora de la tarda en què ha fet esclatar de nou la situació d’incertesa que es viu a l’espera de conèixer les resolucions del comitè de competició. I és que Lapetra ha comunicat que avui mateix han tingut coneixement que el Watford no allargarà la cessió del davanter Luis Suárez més enllà del 5 d’agost, la data prevista inicialment perquè en teoria ja s’hauria d’haver acabat el play-off d’ascens. Això ha encès els ànims del club, que ho veu com una injustícia. “Tot el que no sigui garantir que el Saragossa pugui jugar amb tots els seus jugadors ho considerarà una adulteració i prendrà les mesures que consideri pertinents”, ha comunicat el president Christian Lapetra, i és que també ha fet constar que no entèn el perquè del retard del comitè de competició i de LaLiga a prendre mesures i començar la disputa del play-off. S’ha de destacar que el Saragossa va acabar tercer la lliga i que hi ha membres del club que defensen que, tal i com està la situació actual, el que s’ha de fer és pujar el Saragossa a primera com a tercer classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)