Girona

El Girona o l’Elx, començarien la lliga en la tercera jornada

2a divisió A. L’equip que ascendeixi a primera iniciarà la competició més enllà del 12 i 13 de setembre, quan està previst que es doni el tret de sortida

Tot i que encara falta que es faci oficial l’inici del campionat, previst pel cap de setmana del 12 i 13 de setembre si la FEF en dona el vistiplau, una informació publicada pel Marca apunta que no tots els clubs que participin a primera el curs 2020/21 començaran el mateix dia. I és que, segons el mitjà estatal, els equips que han participat recentment en competició europea, a més del Girona o l’Elx, que no sabran en quina categoria jugaran fins el proper diumenge 23 d’agost, iniciaran el campionat en la tercera jornada, per tant, hauran de recuperar dos partits de lliga durant el curs.

Així doncs, el Madrid i el Getafe començarien la lliga en la segona jornada, mentre que el Barça, el Sevilla, l’Atlético i el Girona o l’Elx, ho farien en la tercera, a finals del mateix mes de setembre o ja a principis d’octubre.

Tot i donar més marge, el club que pugi a primera aquest cap de setmana tindrà una feinada en planificar la propera campanya, i és que, els condicionants del mercat i, sobretot, la falta de temps seran handicaps importants que hauran de superar les entitats, que han intentat avançar feina com han pogut posant en marxa els seus equips de l’àrea esportiva per intentar sondejar o iniciar alguna de les operacions previstes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)