Girona

Delfí Geli: “El projecte és de llarga durada i ja treballem de cara un nou curs”

Girona. El president del club blanc-i-vermell ofereix les primeres declaracions oficials del club després de la patacada d’ahir en la final contra l’Elx

  • Delfí Geli sol a la llotja de Montilivi QUIM PUIG.
  • VÍDEO: L'entrevista a Delfí Geli a les xarxes socials del Girona FC

El Girona ha publicat a través dels seus mitjans oficials una entrevista al president del club, Delfi Geli. L’exjugador professional ha emès un missatge tranquil·litzador a l’afició i assegura que la propietat i els diferents estaments que formen l’entitat ja treballen per al nou curs 2020/21: “Ens trobem en un moment que no volíem ni pensar fa una setmana. El cop és fort, per la il·lusió i les esperances que teníem dipositades en tornar a primera divisió. Tots sabem l’escenari que hi ha a primera però toca passar pàgina i per a nosaltres ja comença una nova temporada. No abaixem els braços i en cap moment abandonarem la institució. Hem lluitat sempre fins el final i hem de seguir fent-ho”, declara el màxim mandatari del Girona, que afegeix: “Tenim clar que això és un projecte de llarga durada que consisteix en estabilitzar el club i ser cada vegada més grans. Aquest és el camí i la força del Girona que ha de portar als jugadors i els tècnics a començar forts per estar el més amunt possible i aconseguir fites ambicioses”.

El president recorda els darrers anys del Girona al futbol professional, lluitant sempre per pujar o competint a primera, una etapa per valorar positivament: “En els últims anys ens hem quedat tres vegades a les portes de l’ascens en el play-off. Són moments que vius al límit, hem estat, però, dos anys a primera i estem vivint els millors anys del club. Els que portem al Girona molts anys mai hauríem imaginat escenaris així i, per tant, els hem de valorar. Això no fa que deixem d’empènyer, tornar-ho a intentar i ser forts. Això diu molt del club, persistirem i no ens rendirem”, conclou Delfí Geli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)