Girona

Cárcel i Francisco, els pilars

En la feinada que té el Girona per construir una nova plantilla amb menys recursos i molt poc temps, Quique Cárcel, el director esportiu, i Francisco Rodríguez, el tècnic des del passat 30 de juny, tindran un paper principal. El mateix entrenador andalús va confirmar en la roda de premsa posterior al duel contra l’Elx que continuaria a la banqueta si el club així ho volia, i aquest és el desig de l’entitat i l’àrea esportiva comandada per Cárcel, que també continuarà a l’entitat blanc-i-vermella. Els obstacles amb els quals es trobarà la parcel·la esportiva seran diversos pels handicaps esmentats dels recursos i el temps, però també per l’entorn que ha generat la pandèmia del coronavirus, que juntament amb les indecisions de LaLiga i la FEF ha paralitzat el mercat estatal i internacional.

Entre els molts fronts oberts que tenen els dos màxims exponents en la presa de decisions per a la confecció de la pròxima plantilla del Girona hi ha fets clau que faran canviar els esdeveniments, tot i que amb la continuïtat del director esportiu, qüestionat per una part dels aficionats blanc-i-vermells, i del tècnic, que ha revifat l’equip en l’últim tram del curs i que l’ha dut fins a escassos minuts de l’ascens, és una primera pedra prou important on se sostindrà el nou projecte gironí.

Disposar del suport del City, amb alguna cessió o operació relacionada, com ja ha passat en el passat, també serà un factor important en la construcció del nou Girona, que tindrà un mínim de vacances abans d’afrontar una nova temporada a segona A.

CONSTRUCTORS

La continuïtat del director esportiu i del tècnic és la primera pedra del curs 2020/21

EN CLAU PLANTILLA

Entre tots els obstacles, el club espera tenir el suport habitual del City
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)