Girona

José Antonio Soler tornarà a vestir de vermell

2a divisió B. El carriler es converteix en el quart fitxatge de l’Olot després d’haver rescindit el contracte amb la Cultural Leonesa

L’Olot ahir va fer un pas més en el seu objectiu de mantenir el bloc del curs passat i un dels futbolistes que havia perdut, José Antonio Soler, torna a les ordres de Raúl Garrido. El conjunt garrotxí va aprofitar que el carriler d’Atzeneta d’Albaida va rescindir el seu contracte divendres amb la Cultural Leonesa, club del qual va arribar cedit la temporada passada, per tancar la seva incorporació per a aquest curs i convertir-lo en jugador de ple dret de l’Olot.

D’aquesta manera, José Antonio Soler es converteix en el quart fitxatge de l’estiu, després de les incorporacions del davanter Juan Delgado (Barakaldo), el porter Albert Batalla (Almeria B) i del carriler esquerre Roger Escoruela (Sant Andreu). Amb la seva incorporació l’Olot cobreix una de les posicions on tenia més mancances, el carril dret, i ho fa amb un jugador que no necessitarà cap procés d’adaptació, ja que el curs passat va ser una peça clau per al tècnic Raúl Garrido i va jugar 1.756 minuts, repartits en 24 partits –només se’n va perdre dos i un d’aquests va ser per sanció–, en els quals va firmar un gol i va repartir sis assistències, destacant sobretot per la seva velocitat i capacitat física.

Demanen jugar

El fitxatge de Soler va coincidir amb el dia en què l’AFE va emetre un comunicat conjunt dels jugadors de 2a B i 3a divisió. Els futbolistes defensen que són professionals i que, per tant, se’ls deixi exercir la seva professió, sempre amb les mesures necessàries que imposin les autoritats sanitàries. De fet, els jugadors demanen que es faci ja i que es pugui garantir una data per començar la temporada com més aviat millor.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)