Girona

Convèncer amb limitacions

Delicat. El Girona, molt més collat econòmicament, troba dificultats per lligar operacions. El club s’interessa pel nord-americà blaugrana Konrad de la Fuente, elogiat per Ronald Koeman

Lluny del potencial dels equips que han baixat i de l’Almeria, i collat pel límit salarial, el Girona ha de fer molts equilibris per reforçar l’equip. Les cessions són una alternativa i, més enllà de les segures del City, en busca d’altres. Un dels jugadors per qui s’ha interessat el Girona és Konrad de la Fuente, un extrem de 19 anys que s’ha convertit en el primer nord-americà que debuta amb el primer equip del Barça. Konrad va jugar l’última mitja hora contra el Girona, va superar amb facilitat Maxi Villa i es va guanyar els elogis de Ronald Koeman –“si hagués de destacar un dels joves, diria Konrad; estic molt content amb ell”–, fet que podria complicar l’operació si l’holandès no el vol perdre de vista i prefereix que comenci al filial amb l’expectativa de fer-lo pujar al primer equip. El Girona miraria de convèncer el Barça i Konrad que una cessió a segona A –tot just va jugar sis partits amb el filial a segona B– li aniria bé per progressar. Konrad encaixa en el perfil de velocitat, profunditat i desequilibri que li aniria bé a Francisco i que també té Jordi Mboula, que jugarà al Mallorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)