Girona

Antonio Luna: “Si Francisco ho creu convenient puc ser titular diumenge”

El lateral valora l’arribada al Girona en la seva presentació oficial

El Girona ha presentat aquest migdia l’últim fitxatge, el de l’experimentat lateral Antonio Luna, que arriba lliure després de rescindir el contracte amb el Llevant i amb un contracte d’una temporada més una altra d’opcional. El mallorquí, que podria debutar diumenge a Montilivi, ha valorat en la roda de premsa la seva arribada al club.

El pas al Girona

“En el seu dia vaig parlar amb Cárcel que era un projecte que em cridava l’atenció i m’agradava, però el que sobretot m’ha convençut per venir és la confiança que m’ha demostrat el club i l’entrenador. Han fet molt perquè pugui estar aquí i ho agraeixo.”

El paper a l’equip

“Sento la mateixa responsabilitat que a tots els clubs als que he arribat, on vull retornar la confiança dipositada en mi. Si amb l’experiència que tinc puc ajudar a tots els joves que hi ha millor, però jo vinc a guanyar-me la titularitat amb tota la humilitat del món.”

A punt per jugar

“Tot i que no he pogut jugar els partits de pretemporada em trobo molt bé. He entrenat cada dia al màxim i aquests dos dies aquí tinc molt bones sensacions, així que si Francisco creu convenient que jugui diumenge estic preparat.”

Sensacions i objectius

“La primera impressió que tinc és molt bona perquè es respira molta il·lusió. Jo sempre penso amb objectius ambiciosos i el Girona és un dels grans clubs de la categoria, però hem de tenir present que estem en construcció. Lluitarem per estar al més amunt possible i si podem aconseguir l’ascens millor, però hem de treballar molt per ser el bloc contundent que volem ser i necessitem ser per arribar-hi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)