Girona

Juanpe i Yan Couto també cauen de la llista

Girona. Francisco s’ha presentat a Montilivi amb dinou futbolistes, inclosos els tres porters i tres jugadors de l’equip filial

El Girona afronta el matx contra el Fuenlabrada en hores baixes pel que fa als efectius que disposarà el seu tècnic. Francisco s’ha presentat a l’estadi de Montilivi amb una llista de dinou futbolistes inclosos els tres porters (Muric, Juan Carlos i José Aurelio Suárez) i tres jugadors de l’equip filial de tercera (Ibra Kebe, Pau Víctor i Adrià Turmo). I és que, a les baixes d’Enric Franquesa, per sanció, i d’Aday Benítez, Pablo Moreno i Joaquín Zeballos, per lesió, s’hi han afegit les de Juanpe Ramírez i Yan Couto, també per molèsties físiques.

L’equip blanc-i-vermell afrontarà doncs el seu segon partit de lliga, ja en la quarta jornada, amb només catorze futbolistes del primer equip. L’espera per tancar noves incorporacions s’està fent eterna però el mercat es tancar el demà a les 12 de la nit, i llavors no hi haurà altra sortida.

Amb tot això, l’onze que presentarà el tècnic andalús contra el Fuenlabrada serà el següent: Muric; Calavera, Bernardo, Ramalho, Luna; Valery, Monchu, Gumbau Jairo; Samu Saiz i Stuani. A la banqueta hi haurà Juan Carlos, Suárez, Alcalá, Granell, Bueno, Ibra, Pau Víctor i Turmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)