Girona

Francisco: “Ens falta gent experimentada, amb partits a segona i que ens aporti des del minut 1”

Girona 0-1 Fuenlabrada. Després de la segona derrota a la lliga, el tècnic reclama incorporacions per fer un equip competitiu

Francisco s’ha mostrat afligit després de la segona derrota del Girona a la lliga. El tècnic, confia en què la direcció esportiva del club pugui tancar entre avui i demà (dia en què finalitza el mercat) l’arribada de diversos futbolistes que li permetin construir un conjunt competitiu.

Preocupació per l’inici de l’equip i per la confecció de la plantilla

Lògicament em preocupen les dues derrotes. L’inici no és el desitjat en tots els sentits. Al final també és veritat que no hem merescut perdre i menys amb aquest gol desafortunat. Pel què fa a l’equip és el què hi havia, no puc enganyar. La situació a la que arribàvem aquest partit amb lesions i gent que ha arribat que no està per competir i a partir d’aquí esperarem demà es tanqui el termini i veurem com queda la plantilla.

L’errada de Muric

És una errada. Era una situació sense cap mena de perill i no sabem què li ha pogut passar. Tampoc hem volgut dir-li res. No sabem si li ha afectat. El què esta clar és que en aquesta categoria aquestes errades et condemnen i avui ens ha tocat. La derrota fa mal i toca aixecar-nos. Això avança i hi ha equips amb quatre partits i nosaltres en portem 2 i zero punts. Ara pensar en què acabi tot demà i veure com queda la plantilla.

Optimisme de cara al tancament de mercat?

Vull ser optimista i vull tenir el millor equip possible a partir del dimarts. La direcció esportiva està treballant i confio en què puguin arribar els jugadors que han d’arribar, sobretot a la línia d’atac. Estic agraït a Turmo i Pau Victor, que estan fent un gran treball, inclús Ibra, però falta més gent que ens aporti en atac que ens donin altres característiques. Gent experimentada, gent amb partits a segona i que ens aportin des del minut 1.

L’objectiu de la temporada

Heu vist la convocatòria d’avui. Ja ho vaig dir el primer dia: l’objectiu és fer l’equip. De la final de l’Elx han jugat tres jugadors avui a l’onze inicial: Stuani, Gumbau i Samu. És un equip diferent que hem de formar i l’objectiu ens el marcarem quan estiguem tots i podem formar un bloc competitiu. Dir ara que jugarem el play-off.... ja ho heu vist. Hi ha equips que estan més rodats i nosaltres anem a remolc i és el què ens ha tocat viure per jugar la final de play-off contra l’Elx i per arribar a l’últim dia de mercat amb algunes coses per fer.

La valoració del partit

Ens ha costat bastant generar. El partit però estava controlat, no hi ha hagut massa situacions a l’àrea, una de Gumbau, a la primera part que remata que li marxa a dalt. L’errada ens condemna, també arriba al final de la primera part. A la segona hem sortit amb la intenció d’utilitzar més els espais, però ells s’han tancat i ens ha costat. En els últims minuts hem tingut més situacions d’àrea però aquest no és el Girona que volem. Hem de millorar moltíssim i ho intentarem fer a partir del dimarts.

Les baixes de Juanpe i Yan Couto

Juanpe va tenir un problema a l’abductor i veurem com evoluciona. I Yan Couto és un noi que ha arribat fa poc, no competia des de març i li està costant molt el dia a dia. A la que li posem una mica de càrrega no la suporta i toca esperar una mica perquè pugui rendir com un jugador ho ha de fer en aquesta categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)