Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Ens falta gent d’atac que aporti des del minut 1”

Francisco ja va advertir dissabte en la prèvia de les difícils circumstàncies en les quals està el Girona. I, com ja va passar en l’estrena al feu de l’Sporting, ahir amb el Fuenlabrada la falta d’efectius d’una plantilla que en l’últim dia de mercat encara és a les beceroles va llastrar molt les possibilitats de competir, i el tècnic va mostrar la seva preocupació en la roda de premsa telemàtica. “La situació en què fèiem front a aquest partit amb lesions i gent que ha arribat i que encara no està en condicions de competir és la que hi havia... A partir d’aquí, esperarem fins demà [per avui], que es tanqui el mercat, i veurem com queda la plantilla”, va indicar el preparador, que, un cop més, va reclamar fitxatges. “Vull ser optimista i vull tenir el millor equip possible a partir de dimarts. La direcció esportiva està treballant i confio que puguin arribar els jugadors que han d’arribar, sobretot en la línia d’atac”, va dir Francisco, que va ser meridià: “Falta més gent que ens aporti en atac, que ens donin altres característiques. Gent experimentada, amb partits a segona i que ens aportin des del minut 1.”

Pel que fa al duel, Francisco va explicar que “no hem merescut perdre, i encara menys amb aquest gol desafortunat”, però sí que va reconèixer que el seu equip no va saber crear ocasions de gol. “Ens ha costat bastant generar. En els últims minuts hem tingut més situacions d’àrea, però aquest no és el Girona que volem. Hem de millorar moltíssim i ho intentarem fer a partir de dimarts”, va manifestar l’entrenador, preguntat per Muric, protagonista d’una errada clamorosa que va acabar decidint el partit: “Era una situació sense cap mena de perill i no sabem què li ha pogut passar. Tampoc hem volgut dir-li res. No sabem si l’ha afectat. El que està clar és que en aquesta categoria aquestes errades et condemnen, i ens ha tocat.”

Finalment, també es va referir a un altre nom propi, el de Yan Couto, que ahir no va entrar en la convocatòria, segons va explicar, perquè no està encara a punt físicament: “És un noi que ha arribat fa poc, no competia des del març i li està costant molt el dia a dia. Quan li posem una mica de càrrega, no la suporta, i ara toca esperar una mica perquè pugui rendir com un jugador ho ha de fer en aquesta categoria”, va expressar.

“Hem tingut personalitat”

D’altra banda, el tècnic del Fuenlabrada, José Ramón Sandoval va donar importància al fet de guanyar a Montilivi. “És un camp molt difícil contra un dels candidats a pujar a primera. Hem tingut personalitat amb pilota i sense”, va reblar.

ELS REFORÇOS

“Necessitem jugadors experimentats i amb partits a segona”

EL GOL REBUT

“El que està clar és que en aquesta categoria aquestes errades et condemnen”

LA VERSIÓ OFERTA

“Ens ha costat generar. Aquest no és el Girona que volem. Hem de millorar molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)