Girona

Cristóforo s’afegeix a Nahuel Buestos i Yoel Bárcenas

El migcampista uruguaià, el davanter argentí i l’extrem panameny, els dos reforços per a Francisco

Mitja hora després de la finalització del mercat el Girona ha anunciat la incorporació del migcampista uruguaià Sebastián Cristóforo, que arriba lliure després de desvincular-se de la Fiorentina i firma un contracte per una temporada més una altra d’opcional. Amb la incorporació del migcampista, de 27 anys i a qui Quique Cárcel ja va voler incorporar l’estiu passat, el Girona guanya experiència al centre del camp i es cobreix per una possible sortida que encara hi pugui haver, com la del capita Àlex Granell.

El curs passat Cristófora va jugar 18 partits a primera amb l’Eibar, on va arribar cedit a l’hivern per la Fiorentina. A més, l’uruguaià ha vestit les samarretes del Getafe, el Sevilla i Peñarol i en el seu palmarès hi ha tres Europa Leagues, una supercopa d’Europa, una Libertadores i una copa.

Més poder a l’atac

Poc abans del tancament del mercat és quan el Girona ha obert el capítol de fitxatges. Ho ha fet amb la incorporació de Nahuel Bustos, que arriba a Montilivi en qualitat de cedit després de l’acord que ha tancat el Manchester City amb el Talleres Córdoba, el seu club d’origen. Bustos, de 22 anys, arriba per reforçar l’atac del conjunt gironí amb un perfil diferent al de Stuani i Pablo Moreno, i ho fa després de fer un salt de qualitat en la seva carrera aquest darrer curs a la superlliga argentina. I és que després de marcar cinc gols en la temporada 2018/19, que la va acabar amb una cessió poc fructífera al Pachuca mexicà, el curs passat Nahuel Bustos va marcar 9 gols en 20 partits de lliga. A més, va formar part de la selecció sub-23 que va aconseguir la classificació pels pròxims Jocs Olímpics de Tokio 2021.

Pocs minuts després s’ha fet oficial la incorporació de l’extrem panameny Yoel Bárcenas, quearriba cedit pel Cancún amb una opció de compra. Bárcenas, de 26 anys, arriba després de dos cursos vinculat a l’Oviedo. Amb el conjunt asturià l’extrem ha viscut les seves dues primeres temporades al futbol europeu i s’ha convertit en un dels extrems destacats de la categoria. El primer any, el curs 2018/19, Bárcenas va jugar 37 partits i va marcar 6 gols, mentre que el curs passat va millorar els seus registres marcant 8 gols en 33 partits de lliga i sent un dels més destacats de l’equip juntament amb Alfredo Ortuño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)