Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“El punt és el premi a tot l’esforç i el sacrifici”

Contrariat i seriós, però també orgullós dels seus futbolistes després de l’esforç realitzat damunt la gespa per mantenir el 0-0, Francisco va atendre els mitjans de comunicació telemàticament per valorar l’empat contra l’Almeria i les tres expulsions en contra: “Existeix el VAR i, si ha ensenyat les targetes vermelles, deu ser que ho eren. De tota manera, sí que puc dir que la de Monchu ho és, passa tot davant meu i ell s’equivoca. És la més reprovable, ja que no pot fer això estant l’equip amb nou futbolistes. Les altres dues les podem discutir. Ramalho no va a fer mal i l’acció de Cristóforo és un xoc i amb la pilota pel mig i entenc que tampoc”, comentava Francisco, que hi afegia: “L’esforç dels jugadors ha estat increïble i han demostrat un compromís molt alt. El punt és un premi a aquesta feina i al sacrifici dels jugadors.”

El Girona va rebre la primera expulsió abans de la mitja hora de joc, però en cap moment es va descompondre com sí que va fer al camp del Lugo, un aspecte que va destacar com a positiu el tècnic andalús: “L’experiència passada serveix per a alguna cosa. Ja vaig atribuir-me les culpes de no haver sabut aturar la sagnia a l’Anxo Carro. Contra l’Almeria hem sabut llegir el partit, ajuntar les línies i els futbolistes han tingut una actitud competitiva brutal i capacitat de lluita. Ells són els artífexs del bon punt que hem sumat”, analitzava l’entrenador del Girona.

El conjunt gironí va tenir una prèvia convulsa amb el cas positiu d’Ibra Kebé, que va fer trastocar els plans del tècnic: “Han estat unes hores prèvies molt dures. Ens han faltat entrenaments i la incertesa ens ha perseguit. De totes maneres, ens hem refet i la predisposició de tothom ha estat magnífica. L’equip creix, i quan ens deixin de passar coses en forma d’obstacles estic convençut que encara creixerem més”, deia Francisco, que respecte als canvis en l’onze inicial puntualitzava: “Samu Saiz pràcticament no s’ha entrenat per un cop que li provoca dolor des de fa setmanes, però estava predisposat a forçar. Hem fet canvis perquè cal donar frescor a l’equip, ja que hi ha futbolistes que no han fet pretemporada. Ara tindrem més maldecaps de cara al partit de dimecres”, sentenciava.

“Ens ha faltat fer gol”

El tècnic de l’Almeria va ser breu i concís a l’hora d’analitzar el matx dels seus jugadors: “Hem estat millors i hem generat ocasions de gol contra onze, deu, nou i vuit, però ens ha faltat fer gol. Hem fet circular molt bé la pilota i hem generat molt joc ofensiu. En l’aspecte futbolístic hem fet el que havíem de fer, però sense encert”, deia José Gomes.

LES EXPULSIONS

“La de Monchu és la més reprovable, ja que no pot fer el que ha fet amb l’equip amb nou”

ORGULLÓS

“L’esforç dels jugadors ha estat increïble i han demostrat un alt compromís”

LECTURA POSITIVA

“L’equip continua creixent i quan ens deixin de passar aquestes coses, encara més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)