Girona

Monchu: “Jugar contra el Mallorca serà especial”

El migcampista del Girona ha analitzat el partit de dissabte contra el conjunt balear, un dels clubs on es va formar

El migcampista del Girona Monchu Rodríguez ha analitzat aquest migdia en roda de premsa el partit que els gironins afrontaran dissabte (18.30h) contra el Mallorca, el segon classificat. Serà un partit diferent pel de Palma, i és que s’enfrontarà per primera vegada al conjunt mallorquí després d’haver-hi jugat dues temporades en el futbol base. “Serà molt especial per mi, i és que ha sigut casa meva i hi tinc la família i els amics”, comenta Monchu, que no ha volgut entrar a valorar si hi va haver opcions d’anar al Mallorca aquest estiu tal i com s’havia rumorejat: “No sé si hi ha hagut contactes perquè era un tema que portava el meu representant i jo ara estic centrat en el Girona i en fer un gran any”.

Un altre dels aspectes que ha valorat el migcampista han estat les sis expulsions que suma el Girona en deu partits, entre les que hi ha la seva a Almeria. “Són accions del joc però jo em sento responsable per deixar l’equip amb vuit jugadors contra l’Almeria. Ens toca aprendre d’això i corregir els errors”, diu Monchu, que també creu que encara pot oferir un millor rendiment: “Cada vegada em sento més a gust i més còmode sobre el camp però encara em queda molt per donar. Estic segur que si seguim treballant així aviat treurem el cent per cent de tots.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)