1a femenina

Nova victòria i primer gol encaixat

Primera femenina. El Barça suma el sisè triomf (5-1) contra la Real Sociedad i el rècord d’imbatibilitat queda en 962 minuts

Sisè partit de lliga i sisena victòria del Barça. La sisena se l’ha hagut de treballar molt l’equip de Lluís Cortés contra un dels equips de la part alta de la classificació, la Real Sociedad de la seleccionadora catalana, Natàlia Arroyo.

La primera part ha estat un monòleg blaugrana, superant les de Cortés amb facilitat la pressió alta de les basques. Moltíssimes arribades, però marcador ajustat. S’ha avançat el Barça al quart d’hora després d’un xut de Leila que ha sorprès Adriana Nanclares, una de les jugadores destacades del partit tot i els cinc gols encaixats.

En el minut 32 ha arribat la sorpresa. En una de les poques arribades de la Real Sociedad, ha arribat el gol de l’empat. En una falta ràpida, executada mentre les jugadores del Barça protestaven i no estaven col·locades, ha marcat Nahikari. El primer gol encaixat per les de Cortés aquesta temporada, quedant el rècord d’imbatibilitat de l’equip en 962 minuts.

L’empat l’ha pogut desfer el Barça abans del descans amb un jugada de Mariona amb final afortunat, doncs el gol ha estat de Nuria Rábano en pròpia porteria.

Ha incomodat més la Real Sociedad al Barça en la segona part. Mol bé físicament les de Natàlia Arroyo, amb la pressió alta, han incomodat el joc de les blaugrana, que no han pogut sentenciar fins el minut 77, quan Alexia ha recollit un refús de la portera de la Real Sociedad després d’un xut de Jennifer Hermoso. El gol ha donat tranquil·litat a les de Cortés, que han acabat golejant. Marta Torrejón ha fet el quart i Mariona, el cinquè.